language


Welkom bij Sunny Beach Paradise! - Vakantiewoningen te huur & te koop!

Wij hebben diverse appartementen en woningen bestemd voor de verkoop en verhuur, gelegen aan de Bulgaarse Zwarte Zee kust. De ligging van de appartementen en woningen kan variëren van direct aan het strand tot een afstand van circa 500m (vijf minuten lopen) van het strand.

Een appartement direct huren via ons en zelf een vliegticket boeken is aanmerkelijk goedkoper dan een combi-reis via een reisbureau.

Indien u een appartement of woning wilt kopen voor uw zelf of voor belegging kunt u ook bij ons terecht daar wij uitstekende contacten hebben met diverse betrouwbare bulgaarse makelaars.

 

In Sunnybeach heeft u een lang gerekt strand van +/- 8 km en boulevard waar u van kunt gemieten. Er zijn tevens stukken strand met duinen waar u nog rustig kunt genieten van het heerlijke weer en mooie omgeving.

Vlakbij Sunnybeach ligt het pittoreske schiereiland Nessebar met +/- 10.000 inwoners. Hier waar kunt genieten diverse leuke restaurantjes, winkels en terrasjes met schitterend uitzicht over de zwarte zee.

Sunny Beach ligt op 25 km vanaf het vliegveld in Burgas en op 90 km van het vliegveld in Varna. Er vliegen diverse low-budget maatschappijen op Burgas en Varna. Tip: vanuit Brussel vliegt u voordelig met Thomas Cook. Vanuit Weeze (net over de grens bij Nijmegen) vliegt u met low-cost-maatschappij Condor goedkoop naar Burgas. Het is ook mogelijk om vanaf Amsterdam naar Bourgas te vliegen met Arkefly.

Voor meer info, schrijft u direct met de verkopers/verhuurders: info@sunnybeachparadise.com of klik op Contact