language


Locatie & Sunny Holiday Complex


 

Bulgarije als vakantie-land wint de laatste jaren sterk aan populariteit. De kust van de Zwarte Zee garandeert vrijwel mooi zomerweer in de maanden mei - september. Behalve het mooie weer is het prijsniveau een belangrijk pluspunt. Zo kost een halve liter bier op een terrasje vaak niet meer dan 1 euro, en cocktails ca. 1,5 euro. Voor 5 tot 10 euro kun je uit eten.

De toeristische sector groeit snel, zowel in kwantiteit als kwaliteit. Nieuwe resorts schieten als paddestoelen uit de grond. Nu Bulgarije bij de EU is getreden, wordt het makkelijker te bereiken. Zo zijn er een aantal low budget maatschappijen die sinds 2007 op de steden Burgas en Varna vliegen.

Vakantie in Sunny Beach

Sunny Beach, of "Zonnestrand", is de grootste en meest ontwikkelde badplaats van Bulgarije. Acht kilometer strand en een evenzo lang lint van restaurantjes, discotheken, attracties, winkeltjes, hotels en appartementen-complexen. Er is van alles te doen, zoals bijvoorbeeld het bezoeken van een van de aquaparken , of een uitstapje naar het pitoresque Nessebar , "De Parel van Bulgarije" (wat op loop-afstand van het appartement ligt).

Binnen het Sunny Beach Complex:

  • Afstand tot het strand 300m
  • Afstand tot het centrum 2km
  • Afstand tot de kliniek en postkantoor 2km
  • Afstand tot het ziekenhuis 200m
  • Afstand tot een busstation 200m
In de omgeving :
  • Afstand tot het centrum van Nessebar 800m
  • Afstand tot de stad Bourgas 35km
  • Afstand tot het int. vliegveld van Bourgas 25km
  • Afstand tot het int. vliegveld van Varna 95km

Sunny Holiday Complex :

Om alle services en een impressie van het restaurant wat bij het Sunny Holiday complex in te zien, klik op Restaurant & Services.

 

Filmpje Sunny Beach :

Hieronder een filmpje van YouTube waarin sunny beach wordt laten zien:

Uitgaan in Sunny Beach :

Sunny Beach heeft talloze uitgaansmogelijkheden, waaronder de top Dance Club Mania. (http://www.danceclubmania.com) Om een goede indruk te krijgen van de sfeer en mooie lasershows van de Dance Club hieronder een filmpje van You Tube. (evenals enkele foto's).

 

Naast Dance Club Mania is er ook nog o.a. discotheek Lazur. Discotheek Lazur is een mooie club. Tijdens het happy hour van 23:30 tot 00:30 kun je voor je drankjes terecht bij één van de 11 bars verspreid over 2 verdiepingen. Zoek je verkoeling, dan kan dat in de beach garden mét zwembad. De muziek stijl van Lazur is erg divers. Zie hieronder enkele foto's van Lazur en overige uitgaansmogelijkheden in sunny beach.